Rubriky
Oznámení

Ursonate k svatbě i k orgiím

24. července a 1. srpna:

…fümmsböwötääzääUu pö… böwörötääzääUu pögö… rakete rinnzekete… rakete rinnzekete… beeeee bö!

Zní to jako správná formule ke svatebnímu obřadu?
Antonín Petruželka si to myslí, a tak Ursonate, proslulá dadaistická kompozice německého básníka a výtvarníka Kurta Schwitterse z roku 1923, zřejmě zazní v 24. července navečer na jeho svatbě v klubu v Jelení.
Spolu s Pavlem Novotným představujeme Ursonate jako rozhovor, který nepřekrucuje pravý smysl slov. Takže by to mělo být pro účastníky obřadu motivující…
Jen o týden později, v sobotu 1. srpna, je Ursonate na programu mezinárodního festivalu Trstěnický Faun, Dům U Urbanů č. p. 98, Trstěnice.
Další účinkující Trstěnického Fauna: Teatr Urban (mezinárodní divadelní projekt), Mamapapa Banda (autorská hudba), Jan Suk (promítání autorských a světových filmů), Amutuhaire Joseline (africká slavnost – tanec, hudba, promítání filmů), Tomáš Ondrůšek (sólový koncert), Percussion Session (bubnování – improvizace), Marek Balog (houslový kouzelník), Charity Amunsiimire (ugandská kuchyně a umělecký bazar), Teatr Laboratory (experimentální divadlo), Alexandr Staviskij (loutkové divadlo). Občerstvení zajištěno.

Další informace: TrstěniceTrstěnický FaunUrsonate na YouTubeO Ursonate.